User Login: 

frisör

Vanliga frågor

F.: Vad är PeerPoint Salong?
S.: PeerPoint Salong är ett komplett bokning- & kassasystem för alla sorters skönhetssalonger. Systemet är uppbyggt efter principen att det ska vara enkelt att gå från ett system utan dator till PeerPoint. Det är byggt efter frisörens sätt att tänka och jobba. Med komplett statistik för kunder, produktförsäljning, behandlingar ger detta dig mycket bättre kontroll och insyn i hur företaget mår och fungerar. Detta ger dig också möjligheten att se vad som bör förbättras och öka försäljningen.
F.: Vad kostar PeerPoint?
S.: PeerPoint Salong är ett PC-Baserat bokningssystem. Detta betyder att om du redan har dator som klarar våra krav så räcker det med mjukvaran.
F.: Vad behövs för att komma igång med PeerPoint Salong?
S.: En PC-baserad dator med Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, 512MB ram (1GB för Windows Vista och 7). P4, AMD Athlon eller likn. >1.5GHz. 200MB ledigt hårddiskutrymme. Vi använder oss utav Star TSP143U Kvittoskrivare men andra kan fungera om det finns drivrutiner för dessa. Installationen är guidad och ni kommer igång direkt. .
F.: Vad händer om jag får problem?
S.: Är du kund hos oss får du tillgång till vår supportdel på hemsidan där du hittar video-guider på hur du kommer igång med PeerPoint. Denna kommer att utökas ständigt. Hjälper inte detta dig skickar du ett mail till vår support så svarar vi så fort vi kan. Vi har alltid möjlighet att med hjälp av dig logga in på din dator med fjärrhjälp och lösa problem som kan uppstå.
F.: Vad händer när Skatteverket beslutar om nya regler för kassaregister?
S.: PeerPoint utvecklas ständigt och följer Skatteverkets krav. När nya regler och riktlinjer finns uppdateras PeerPoint för att möta dessa krav.
F.: Vilka ”Svarta lådor” stödjer ni? S.: För närvarande stödjer vi PosPlus, Clean Cash Typ A, C och CF. Vi utvecklar f.n stöd för flera andra tillverkares enheter.