PeerPoint
Affärssystem för serviceföretag

Enkelhet och bättre service
Ge dina kunder den service de förtjänar. Bokningssystemet hjälper dig att bättre få kontroll över din salongs bokningar och personal. Dina kunder bokas in korrekt och får sms-påminnelse för att inte glömma bort tiden. Med förinställda behandlingstider och priser blir det en fröjd att boka och ta betalt. Allt registreras på kunden och historik visar hur dina kunder handlar. Erbjud kunden produkter som du vet hon har handlat tidigare för personligare service. Ingen utbildning krävs för att komma igång med PeerPoint, en enkel genomgång och integrerad hjälp i programmet gör att du alltid vet hur du ska göra!


PeerPoint har utvecklats sedan 2008 och är nu uppe i version 1.2.50.


Kassasystem
Kassaregister intregrerat med bokning gör att du slipper ha två apparater. Programmet håller själv reda på att rätt behandlingar slås in på rätt företag och personal. Växla snabbt mellan Boka och Kassa med ett enkelt knapptryck. Håll koll på din produktförsäljning och fokusera på det som säljer, eller inte säljer! Fungerar på touch-skärmar och med de flesta skrivare. Systemet är mycket enkelt att använda. Integrera kortbetalning direkt i kassan och bli av med alla fel. Snabbt säkert och proffsigt.*

Personalliggare
Inbyggd modul för personalhantering som klarar av att hantera vilka som är på plats vid eventuella kontroller. Med den integrerade personalliggaren slipper du trassel med ”boken”. Systemet registrerar automatiskt tid och datum när du stämplar in. Skulle någon glömma bort att stämpla in varnar systemet om detta när det är dags att börja klippa. Skriv enkelt ut timrapporter och se exakt hur många timmar personalen har arbetat.

Produktregister
Lägg in dina produkter och använd en streckkodsläsare för att enkelt få in dessa på kvittot. Stöd för streckkodsläsare är inbyggt i programmet.

Bokningsmodul (för frisörer och salonger)
Vår bokningsmodul ger dig en grafisk överblick och hjälper dig hantera dina bokningar och kunder

Internetbokning
Vår internetbokning ger dig möjlighet att låta dina kunder boka sina tider - allt uppdateras direkt in i PeerPoint.Med internetbokningen slipper du långa telefonköer. Dina kunder kan boka i lugn och ro hemma. Välj själv om salongen erbjuder alla internetbokning eller bara stamkunder möjligheten att boka på internet.

Visste du att många spontanbokar sina tider när de gör sina andra ärenden på internet?

Övriga funktioner
 

-          Presentkortshantering
-          SMS-Utskick
-          Förbrukningsstatistik
-          Kundregister med historik
-          Kraftfulla försäljningsrapporter
-          Z/X Rapporter per företag
-          Logo på kvitto
-          Unika kvitton för varje företag
-          Bokningsrapporter
-          Kundrapporter
-          Mailutskick
-          Internetbokning
-          Automatiskt backup
-          Skydd av kundens telefonnummer


Kontakta oss för mer information eller beställ här.


 
HemOm PeerPointKöp PeerPointKontakta ossFöretaget
(C) North Brains AB 08-517 844 44 http://www.northbrains.se